[密碼]課文的字謎

[密碼]課文的字謎

lcflcflcf 於 星期三 八月 10, 2005 7:49 pm

Study this paragraph and all things in it. What is vitally wrong with it? Actually, nothing in it is wrong, but you must admit that it is most unusual. Don't just zip through it quickly but study it scrupulously. With luck you should spot what is so particular about it and all words found in it. Can you say what it is? Tax your brains and try again. Don't miss a word or symbol. It isn't all that difficult.

上面的英文就是字謎,看你能否探出玄機~
這個字謎的答案與英文字的結構與排列有關
人人為我 我為人人
~就讓一切隨風~

lcflcflcf
教 授
教 授

lcflcflcf 於 星期三 八月 17, 2005 1:29 pm

為何沒有人答這題...

給一些提示
答案是一個英文字母
26個字母中的一個,哪個呢?~~
人人為我 我為人人
~就讓一切隨風~

lcflcflcf
教 授
教 授

宇智波鼬 於 星期三 八月 17, 2005 1:36 pm

是u嗎? 只是猜的. 因為第1次看到這文章就覺得scrupulously這個字做麻那麼費事,用careful不就好了? 而這個字重複了3次的u,所以就猜這個字.
  追求神乎其技,至高無上的數學境界!~  

宇智波鼬

冷風∼∼ 於 星期三 八月 17, 2005 2:12 pm

是e

因為從頭到尾都沒有出現

冷風∼∼
研究生
研究生

lcflcflcf 於 星期三 八月 17, 2005 3:20 pm

冷風∼∼是正確的
人人為我 我為人人
~就讓一切隨風~

lcflcflcf
教 授
教 授

天才的推理&智力挑戰題